Om mig

Jeg hedder Sofie, og har indtil nu haft min bloggergang på Mandagsvoksen. For nogle år siden skulle en bekendt have sit første barn, og vi var en flok, der besluttede at lave et PacMan tæppe af hæklede firkanter. Jeg havde ikke rørt hverken garn eller hæklenål siden jeg var 12, men da først jeg var i gang, var jeg solgt. YouTube har virkelig været min ven! Det skal dertil føjes, at når man lærer ting på YouTube, og tilmed lever af bl.a. det engelske sprog, lægger man først for sent mærke til, at man ikke ved, hvad noget som helst hedder på dansk. Det kan godt være lidt en udfordring, har jeg hørt…

Det har siden da kostet utroligt mange penge, plads i vores meget lille lejlighed, samt tolerance fra både barn og kæreste. Jeg ELSKER garn!

Den gale hækler er også begyndt at strikke, hvilket ikke hjælper på pladsen eller behovet for udstyr, og jeg har altid 3-4 projekter liggende. Døjer måske lidt med fuldførelsen, da opstarten klart er det sjoveste, men det arbejder jeg virkelig med, og har produceret oceaner af tøj og tilbehør, samt forfattet nogle opskrifter.

Det håber jeg på at gøre meget mere, og ser frem til at dele besættelsen med andre lige her.

Velkommen.

Tag endelig kontakt, hvis behovet skulle opstå.