Kanoko bukser

Kanoko bukser

Det der med at begynde at strikke, var lidt uoverskueligt. Min svigermor spytter komplicerede sweatre ud i hysteriske mængder, og hun ser dårligt på arbejdet imens. Det har jeg været imponeret af længe, men kunne ikke rigtig overskue tanken om to pinde (!). Synes det krævede rigeligt af mig, at have nogenlunde kontrol over en hæklenål, og forskellen ligger for mig især i, at der er så dælens mange løkker, der kan løbe, og få det hele til at falde fra hinanden. I hækling er der een. Det er godt tal!

Strikketrangen kom nu engang snigende alligevel, og det endda på et tidspunkt, hvor der også ankom babyer i omgangskredsen. Smart, tænkte jeg, for det er småt og til at overskue, og ungen kan ikke sige fra. Jeg gi’r det et skud.

Et af de første projekter, blev disse bukser. Mønstret er designet af Yumiko Sakurai, og du kan hente opskriften gratis her.

Jeg har strikket dem i en uld/acryl blanding, og de var geniale at starte med, fordi mønstret kun består af ret- og vrangmasker i forskellig sammensætning, så jeg skulle ikke lære vilde teknikker, der ville have taget pippet fra mig. Jeg har tendens til at freestyle lidt vel meget med mønstre, primært fordi jeg mister tålmodigheden, så min version på billedet svarer vist ikke helt til den oprindelige opskrift, men resultatet er rigtig fint, synes jeg.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *